RS 109 Zsetonos szolárium vezérlő automata LCD kijelzővel

Kifejezetten közösségi használatra kifejlesztett vezérlő. Az elszámolás alapja a zsetonszám.

A 2×16 karakteres kék színű LCD kijelzős vezérlő előnye, hogy a kijelzőn nemcsak a számadatok jelennek meg, hanem egyidejűleg azok szöveges megnevezése is látható. Ennél az automatánál minden időkijelzés másodperc pontossággal jelenik meg és egyidejűleg több információ is leolvasható a kijelzőről.

A maximális érintésvédelmi biztonság érdekében szétválasztottuk a hálózati tápegységet a vezérlő modultól, így a vezérlő automatában csak törpefeszültség van (12V). A hálózati tápegység a szoláriumban van elhelyezve. A két berendezés közötti összeköttetést hat eres telefonkábel biztosítja.

A működési paramétereket a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be. Az automata gyűjti a forgalmi adatokat. A beállításokat (vetkőző idő, max. főidő,utóhűtési idő, cső élettartam) és a forgalmi adatok kiolvasását csak az arra illetékes személy végezheti el. A gyűjtött adatok lehetnek: főnöki belépések száma, zsetonszám, vendégek száma, üzemidő, stopszám, cső üzemóra.

A szolárium indítása zseton bedobásával történik. A zsetont üzem közben bármikor bedobhatjuk.

Minden automatához csatlakoztatható egy távvezérlő nyomógomb, melynek segítségével a szolárium a vetkőző idő alatt is elindítható, valamint szoláriumozás közben leállítható. Az automaták az utolsó perc kezdetét sípolással jelzik. A kezelő a rá vonatkozó adatokat az (INFÓ) gomb lenyomásával olvashatja ki.

A memória a hálózat kikapcsolásakor sem felejti el a tartalmát.

Kategória: