RS 107 Tasztatúrás szolárium vezérlő automata LCD kijelzővel

Tasztatúrás szolárium vezérlő automata LCD kijelzővel,ezt a típust mind üzleti mind házi használatra ajánljuk.

A fóliatasztatúrás automata jellemzője, hogy nincs egységnyi időmegkötés, a szoláriumot tetszőleges időre lehet elindítani.Itt minden időkijelzés másodperc pontossággal jelenik meg és egyidejűleg több más információ is leolvasható a kijelzőről.

Az automata további különlegessége, hogy lehetővé teszi a forint alapú elszámolást. Beállítható 1 perc ára, aminek segítségével a készülék nemcsak az időt, hanem a bevételt is nyilvántarthatja.

A 2×16 karakteres kék színű LCD kijelzős vezérlő előnye, hogy a kijelzőn nemcsak a számadatok jelennek meg, hanem egyidejűleg azok szöveges megnevezése is látható.

A maximális érintésvédelmi biztonság érdekében szétválasztottuk a hálózati tápegységet a vezérlő modultól, így a vezérlő automatában csak törpefeszültség van (12V). A hálózati tápegységet a szoláriumban helyeztük el. A két berendezés közötti összeköttetést hat eres telefonkábelen biztosítja.

A működési paramétereket a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be. Az automata gyűjti a forgalmi adatokat. A beállításokat (vetkőző idő, max. főidő,utóhűtési idő, cső élettartam) és a forgalmi adatok kiolvasását csak az arra illetékes személy végezheti el. A gyűjtött adatok lehetnek: főnöki belépések száma, zsetonszám, vendégek száma, üzemidő, stopszám, cső üzemóra.

A memória a hálózat kikapcsolásakor sem felejti el a tartalmát.

Kategória: