RS 106 Tasztatúrás szolárium vezérlő automata LED kijelzővel

Led kijelzős, fóliatasztatúrás szoláriumvezérlő, mind házi, mind közületi használatra ajánlott.

A formatervezett, színes fóliatasztatúrás előlap nemcsak esztétikailag nyújt többet a korábbi készülékeknél, hanem nagymértékben megkönnyíti az automaták kezelhetőségét is.

Az értékek a 3 számjegyű LED kijelzőről olvashatók le. A konfiguráció, valamint az adatkiolvasás alatt a negyedik kijelző segít eligazodni a menüben.
Az elszámolás, a perc pontossággal tárolt és indított idők alapján történik.

A működési paramétereket a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be. Az automata gyűjti a forgalmi adatokat. A beállítások megadása és a forgalmi adatok kiolvasása, csak egy háromjegyű titkos kód beírása után lehetséges. A Kezelő a biztonság érdekében egy háromjegyű kóddal bármikor lezárhatja a billentyűzetet.

A maximális érintésvédelmi biztonság érdekében szétválasztottuk a hálózati tápegységet a vezérlő modultól, így a vezérlő automatában csak törpefeszültség van (12V). A hálózati tápegységet a szoláriumban helyeztük el. A két berendezés közötti összeköttetést hat eres telefonkábelen biztosítja.

A működési paramétereket a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be. Az automata gyűjti a forgalmi adatokat. A beállításokat (vetkőző idő, max. főidő,utóhűtési idő, cső élettartam) és a forgalmi adatok kiolvasását csak az arra illetékes személy végezheti el. A gyűjtött adatok lehetnek: főnöki belépések száma, zsetonszám, vendégek száma, üzemidő, stopszám, cső üzemóra.

A memória a hálózat kikapcsolásakor sem felejti el a tartalmát.

Kategória: